maanantai 29. elokuuta 2016

Woolshed Bar & Kitchen

Töölönlahden toimistotalot ovat ihastuttaneet ja vihastuttaneet silmiämme parin vuoden ajan. Toimistotilat itsessään ovat jääneet minulle melko tuntemattomiksi, mutta olenpa kuitenkin tainnut testata tänä aikana lähes kaikki ravintolat – muutamat useampaankin kertaan: Basti’s, Jufu, NOM, Eatos ja Woolshed. Kaikilla näillä ravintoloilla on oma juttunsa, mutta yksi mielenkiintoisimmista ja varmasti letkein on aussikundien perustama Woolshed.

Woolshed tarjoaa rentoa aussimeininkiä, hyvän hanajuomavalikoiman sekä burgereita, pihvejä ja hummeria. Not bad, mate! Olen aiemmin testannut muutamaa burgeria ja todennut ne kohtuuhyvän keskitason edustajiksi. Viimeisillä kahdella kerralla en kuitenkaan lähtenyt hamppareita hotkimaan, vaan pistin testiin mestan pihvienpaisto-osaamisen. Kansainvälisessä afterwork-hengessä saa muuten maanantaisin ja tiistaisin osan listan burgereista ja pihveistä sileällä kympin setelillä (10 €). Hyvä diili, sanoisin!


Diilillä voi valita pihvin kahdesta vaihtoehdosta. Perusteellisena bloggaajana kävin raflassa peräkkäisinä päivinä kokeilemassa molemmat pihvit. Ensimmäisellä kerralla otin ”normipihvin” eli parisataagrammaisen palan härkää, joka tarjoiltiin tylsän salaatin ja perushyvien ranujen kera. Pihvi oli kivanmakuinen jässikkä, jota oli miellyttävä pureskella. Ei mitään liian ihmeellistä, mutta varmaa suorittamista. Seuraavana päivänä valitsin sitten sen toisen pihvin. Se tuntui muuten olevan samanlainen setti, mutta pihvi oli himpun verran pienempi ja tällä kertaa sitä koristivat pari katkaravunpyrstöä. Vaikka ravut maistuivat, tuntui, että ne olisi voitu jättää mereen uiskentelemaan ja keskittyä pihviin itsessään. Lisukkeet olivat lähes identtiset, tosin ensimmäisen käyntikerran pippurikastike voitti béarnaisen mennen tullen.


Diileistä vielä, kun niistä nyt kerran innostuin. Keskiviikkoisin tarjotaan alennettuun hintaan viinipulloja ja skumppaakin voi imutella parin euron oivaan lasihintaan. Torstaisin puolestaan on pihvi&hummeri-päivä. Osaan kyllä arvostaa tällaisia houkuttimia ja ne myös aika usein toimivat, kun vaakakupissa on kaksi tasavahvaa ehdokasta töiden jälkeiselle sosiaaliselle tapahtumalle.

Vaikka näkymät Woolshedin terassilta eivät ole kaksiset, on se aurinkoisina päivinä usein täynnä. Sisätiloista tulee eniten mieleen sporttipubi. Palvelu sujuu useimmiten englanniksi. Woolshedin menestyskulku on alkukesästä saanut jatkoa, sillä sisarravintola on perustettu Suomen Turkuun.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Woolshed
Töölönlahdenkatu 3 B 1
00100 Helsinki
http://www.woolshed.eu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti