sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Karl Fazer Café

Brunssit on niin nähty. Nyt vuorossa ovat aamiaiset, vai ovatko enää nekään? Kuka näistä trendien kulkusuunnista ottaa selvää… Aamiaiskatsannossa Fazerin luomus edustaa kuitenkin kaupungin ylintä laatuluokkaa, klassista benchmarking-kohdetta.

Totta on, että nopealla silmäyksellä valikoima ei näytä ylitse pursuavalta, mutta ei kannata hätääntyä tai edes hämääntyä. Jutun nimi on nähkääs korkea laatu, ei määrän tai keskinkertaisuuden tavoittelu. Leipävalikoima on monipuolinen ja korkealaatuinen, kuten reilusti yli 100 vuoden osaamispääomalta odottaa sopii. Höyryävän sämpylän väliin tai lämpimän karjalanpiirakan päälle on ilo laittaa lämminsavulohta tai laadukasta leikkelettä. Vihanneksia ei sovi tietenkään unohtaa. Juustovalikoima ilahduttaa aina leveällä rosterillaan, manchegon esittäessä itse oikeutettua pääroolia. Tarjolla on siis muutakin kuin sitä tympeää brietä. Jogurttia, hedelmäsalaattia ja granolaa vielä lautaselle raikastamaan kokonaisuutta. Smoothietakin saa. Kahvin voi valita kahdesta paahdosta.


He, jotka eivät vieläkään usko saavansa roposilleen vastinetta, murtuvat hurraa-huutoihin viimeistään kakkupöydän äärellä. Tarjolla oli tällä kertaa kahta (kolmeakin on ollut) sorttia ja molempia toki piti maistaa. Vinkkinä siis: kannattaa jättää tilaa myös jälkiruoalle.

Aamukahdeksalta ei yleensä ole ruuhkaa, mutta yhdeksän aikaan alkaa jo ns. tupa olemaan täynnä ja akustiikan vuoksi hälinä sen mukaista. Rauhaa arvostavat ihmiset laittavat siis kellon herättämään riittävän aikaisin! Näinä taloudellisesti epävarmoina aikoina ihmiset kaipaavat edullista, sanoisinko arjen luksusta. Mikä olisikaan miellyttävämpi tapa polkaista päivä käyntiin kuin visiitti Fasun herkullisella ja edullisella aamiaisella (12,90 €)?

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu
 




Karl Fazer Cafe
Kluuvikatu 3
00100 Helsinki



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti